در اوژن سرویس تعمیر بخارشوی دلونگی توسط تکنسین های متخصص و با تجربه انجام می گردد. با توجه به اینکه دستگاه بخارشور حجم زیادی بخار تولید می کند و ان را در بویلر( دیگ بخار ) دخیره می کند، در صورتی که در هنگام تعمیر بخارشوی دلونگی از قطعات با کیفیت و اصل استفاده نشود و نکات ایمنی رعایت نگردد ممکن است خطرآفرین شود.
مشکلات رایجی که در بخارشوی های دلونگی پیش می آید می توان به بخار نکردن، گرم نشدن، روشن نشدن و در بعضی از مدل های بخارشور دلونگی و به مشکل خوردن فیلتر اشاره کرد.
تاریخچه دلونگی
نمایندگی تعمیر بخارشور دلونگی – تعمیرگاه بخارشوی | گروه دلونگی یک شرکت تولیدکننده لوازم خانگی در ایتالیا است که دفتر اصلی آن مستقر در شهر ترویزو ایتالیا است. بخار شوی دلونگی یکی از محصولات این شرکت است که در ایران بازار خود را دارا است.این شرکت به عنوان یک کارگاه کوچک قطعه ساز صنعتی در سال ۱۲۸۱ تاسیس شد و در سال ۱۳۲۹ به ثبت رسید.
شرکت دلونگی
این شرکت در ابتدا، یک تولیدکننده عمده گرم کنندهها و هواسازهای قابل حمل بود، که بعدها به تولید انواع لوازم خانگی پرداخت.شرکت دلونگی، درسال ۱۳۸۰توانست مالکیت گروه انحصاری کنوود انگلستان،که موردنزاع صاحبانش بود رابدست آورد. این امر سبب شد که این شرکت، به کارخانههای شرکت کنوود در آسیا و خصوصاً چین دسترسی پیدا کند. نتیجه این دسترسی، تولید بسیاری از محصولات این شرکت در چین، با طراحی اصلی بود.
رفع رسوب دستگاه بخارشوی دلونگی در منزل
همانطور که مشاهده کردید یکی از عمده دلایلی که منجر به تعمیر بخارشوی دلونگی می شود رسوب بستن دستگاه است. توصیه هایی در طی متن برای جلوگیری از رسوب بستن بخارشوی دلونگی مطرح کردیم، اما با این وجود اگر باز هم دستگاه شما با این مشکل مواجه شد می توانید رسوب را با استفاده از سرکه و آب از بین ببرید. البته توصیه می کنیم حتما قبل از انجام هر کاری دستگاه را از برق جدا کنید تا به سلامت شما و دستگاه آسیب جدی وارد نشود.
برای این کار باید از آب معدنی یا مقطر استفاده کنید، چون خود آب معمولی می تواند دلیلی بر رسوب بستن بیشتر دستگاه شود. در مورد سرکه نیز سرکه سفید گزینه مناسبی برای این کار است. محلول خود را داخل مخزن خالی بریزید و دستگاه را روشن کنید. دستگاه باید تا خالی شدن کامل محلول کار کند تا همه رسوبات از داخل آن خارج شود.
توصیه هایی دیگر در مورد تمیز کردن رسوبات بخارشوی مطرح می شود که اکیداً آن را توصیه نمی کنیم. بسیاری از این روش ها منجر به وارد کردن آسیب بیشتر به دستگاه می شود. ضمن آنکه نباید فراموش کنید که ممانعت از رسوب بستن دستگاه به مراتب ساده تر از این است که بخواهید این رسوبات را رفع کنید.
اوژن سرویس تعمیرات برند دلونگی در طرشت
طَرَشت[۱] از محلات قدیمی تهران واقع در شمال شرقی میدان آزادی بوده که از روستاهای قدیمی و شهرهای کنونی تهران بهشمار میآید که بعضاً قدمت آن را تا زمان سلجوقیان دانستهاند.
از محلات جدید که در محدوده طرشت ساخته شده، میتوان به محلههای تهران ویلا، دریان نو، آریاشهر، شهرآرا، شهرک شهید فکوری اشاره کرد. از تکایای معروف این محله، تکیه طرشت (حسینیه طرشت) است که موقوفات بسیاری دارد. طرشت دارای دو مسجد به نامهای حضرت علی اصغر و امام حسن عسگری میباشد.
همچنین، به دلیل مجاورت این محله با دانشگاه صنعتی شریف، تعدادی از خوابگاههای دانشجویی و مراکز پژوهشی این دانشگاه و نیروگاه طرشت (سابقاً معروف به برق آلستوم) در این محله واقعند.
از خاندانهای قدیمی این محله میتوان به حاجحسن ، تیموری ، حسین مردی ، محمدی ، لطفعلیخانی اشاره کرد.
پیشینه[ویرایش]
آرامگاه شیخ عبدالله طرشتی دهه هشتاد خوشیدی
نام طرشت را به صورت درشت و دوریست نیز نوشتهاند. طرشت از مکان های خوشآبوهوای تهران بوده و یکی از راههای ری به طبرستان از این دهکده میگذشته.
از رویدادهای تاریخی طرشت مرگ ناگهانی طغرل بک سلجوقی، سردودمان سلجوقیان در راه بازگشت از آذربایجان در این آبادی بودهاست.[۲] طرشت یکی از بزرگترین مجموعه توتستانهای تهران را در خود جای میداده که اکنون مقدار بسیار کمی از آن باغها به جای ماندهاست. این روستا در همسایگی روستاهای کن و جی، واقع بودهاست. راه اصلی طرشت از خیابان آذربایجان کنونی که هنوز به سهراه طرشت معروف است، میگذشته که این مسیر ارتباط اصلی آن را با محدوده تهران بر قرار میکرد.
محدوده عرفی این روستا از شمال به نقطه ایوبی یا بوستان پردیسان، از غرب تا رودخانه کن و از شرق تا رودخانه قلقلی (قرقرو) در محل خیابان حبیبالهی و از جنوب تا حوالی خیابان امام خمینی ادامه مییافتهاست.[۳] از جمله زمینهای بایر طرشت در محدوده دکتر هوشیار توسط جوانمرد قصاب و در محدوده خیابان طوس توسط عبداله زمانی به قطعات کوچک تقسیم و واگذار گردید.[۴]
در طرشت در قدیم مدرسه آموزش اسلامی وجود داشته و مشایخ چندی از آن روستا برخاستهاند.[۵] آرامگاه شیخ عبدالله طرشتی (دوریستی) که از عالمان شیعه میباشد، نیز در این محله و در بوستان طرشت که در گذشته، گورستان روستا بوده، قرار دارد. نقل است که خواجه نظامالملک شافعی مذهب در دوره سلجوقیان برای شنیدن درس این عالم شیعی به طرشت میآمد.