در اوژن سرویس تعمیر بخارشوی دلونگی توسط تکنسین های متخصص و با تجربه انجام می گردد. با توجه به اینکه دستگاه بخارشور حجم زیادی بخار تولید می کند و ان را در بویلر( دیگ بخار ) دخیره می کند، در صورتی که در هنگام تعمیر بخارشوی دلونگی از قطعات با کیفیت و اصل استفاده نشود و نکات ایمنی رعایت نگردد ممکن است خطرآفرین شود.
مشکلات رایجی که در بخارشوی های دلونگی پیش می آید می توان به بخار نکردن، گرم نشدن، روشن نشدن و در بعضی از مدل های بخارشور دلونگی و به مشکل خوردن فیلتر اشاره کرد.
تاریخچه دلونگی
نمایندگی تعمیر بخارشور دلونگی – تعمیرگاه بخارشوی | گروه دلونگی یک شرکت تولیدکننده لوازم خانگی در ایتالیا است که دفتر اصلی آن مستقر در شهر ترویزو ایتالیا است. بخار شوی دلونگی یکی از محصولات این شرکت است که در ایران بازار خود را دارا است.این شرکت به عنوان یک کارگاه کوچک قطعه ساز صنعتی در سال ۱۲۸۱ تاسیس شد و در سال ۱۳۲۹ به ثبت رسید.
شرکت دلونگی
این شرکت در ابتدا، یک تولیدکننده عمده گرم کنندهها و هواسازهای قابل حمل بود، که بعدها به تولید انواع لوازم خانگی پرداخت.شرکت دلونگی، درسال ۱۳۸۰توانست مالکیت گروه انحصاری کنوود انگلستان،که موردنزاع صاحبانش بود رابدست آورد. این امر سبب شد که این شرکت، به کارخانههای شرکت کنوود در آسیا و خصوصاً چین دسترسی پیدا کند. نتیجه این دسترسی، تولید بسیاری از محصولات این شرکت در چین، با طراحی اصلی بود.
رفع رسوب دستگاه بخارشوی دلونگی در منزل
همانطور که مشاهده کردید یکی از عمده دلایلی که منجر به تعمیر بخارشوی دلونگی می شود رسوب بستن دستگاه است. توصیه هایی در طی متن برای جلوگیری از رسوب بستن بخارشوی دلونگی مطرح کردیم، اما با این وجود اگر باز هم دستگاه شما با این مشکل مواجه شد می توانید رسوب را با استفاده از سرکه و آب از بین ببرید. البته توصیه می کنیم حتما قبل از انجام هر کاری دستگاه را از برق جدا کنید تا به سلامت شما و دستگاه آسیب جدی وارد نشود.
برای این کار باید از آب معدنی یا مقطر استفاده کنید، چون خود آب معمولی می تواند دلیلی بر رسوب بستن بیشتر دستگاه شود. در مورد سرکه نیز سرکه سفید گزینه مناسبی برای این کار است. محلول خود را داخل مخزن خالی بریزید و دستگاه را روشن کنید. دستگاه باید تا خالی شدن کامل محلول کار کند تا همه رسوبات از داخل آن خارج شود.
توصیه هایی دیگر در مورد تمیز کردن رسوبات بخارشوی مطرح می شود که اکیداً آن را توصیه نمی کنیم. بسیاری از این روش ها منجر به وارد کردن آسیب بیشتر به دستگاه می شود. ضمن آنکه نباید فراموش کنید که ممانعت از رسوب بستن دستگاه به مراتب ساده تر از این است که بخواهید این رسوبات را رفع کنید.
اوژن سرویس تعمیرات برند دلونگی در شهران
شهران محلهای در شمال غرب تهران، پایتخت ایران است و در منطقه ۵ شهرداری تهران جای دارد و یکی از خوش آب و هوا ترین محلههای تهران است که در دامنه جنوبی رشته کوه البرز جای دارد و دارای بافتی نوساز با خیابان های عریض می باشد.[۱][۲] [۳]شهران از جنوب به اتوبان همت (شهرزیبا)از شرق به اتوبان باکری (جنت آباد مرکزی و شمالی)و از غرب به محله کن و از شمال به پارک جنگلی کوهسار شهران محدود می شود که از طریق خط ۶ متروی تهران به مرکز و شرق و جنوب شرق تهران و از طریق اتوبان های همت و رفسنجانی (منتهی به اتوبان آبشناسان) و باکری به تمام نقاط تهران و امکانات دسترسی عالی دارد.[۳] شهران قبلاََ بصورت یک خیابان یک تکه بود ولی بعد از ساخت اتوبان آبشناسان (ایران پارس قدیم و ادامه اتوبان رفسنجانی) که به فلکه اول شهران منتهی می شود، شهران به دو قسمت جنوبی و شمالی تقسیم شد به حدفاصل اتوبان همت تا اتوبان آبشناسان(فلکه اول شهران)، شهران جنوبی و حدفاصل فلکه اول تا دامنه پارک جنگلی کوهسار شهران، شهران شمالی گفته می شود.[۴] مهم ترین خیابان های شهران عبارتند از خیابان شهران، خیابان کوهسار، خیابان طوقانی، خیابان یکم، خیابان وسک(شهید خیابانی)، خیابان عسگری، خیابان نیرو، خیابان نیما یوشیج .[۵] [۶]
بوستان جنگلی کوهسار شهران در شمالغربی این محله و در دامنه جنوبی رشته کوه البرز جای دارد و به همین دلیل شهران از خوش آبوهواترین مناطق غرب تهران بهشمار میرود.[۷] بزرگراه نیایش (که از شرق در خیابان ولیعصر پایان میپذیرد)، بزرگراه ایران پارس (آبشناسان)، بزرگراه شهید باکری و همچنین بزرگراه همت از مسیرهای اصلی ارتباطی منطقه شهران و مرکز شهر تهران میباشند. این محله بخش شرقی محله کن میباشد.[۸] شهران از شرق به محله جنت آباد از غرب به محله کن از شمال به کوههای دامنه البرز و پارک جنگلی کوهسار شهران و از جنوب به محله شهر زیبا محدود میشود.
بلندیهای شمال شهران به دلیل دارا بودن پیست و محوطهای باز همراه با وزش ملایم و دائمی باد جای مناسبی برای علاقهمندان ورزشهای هوایی (گلایدر و…) و همچنین موتورسواری[۹] شدهاست.
این محله در دورههای قدیم با توجه به اینکه نزدیک آب قنات محله کن بود، به «آبپیک» آوازه یافته بود اما سپس نام آن به شهران که نام یکی از بزرگان سرزمین ایران در دوران یزدگرد سوم بود، تغییر یافت. پس از دهه ۱۳۵۰ جمعیت شهران دچار افزایش شد. گسترش مناسب امکانات آموزشی، فرهنگی، ترابری، خرید و گردشگری در محله نیز باعث افزایش جمعیت آن در سالهای گذشته شدهاست.
نام[ویرایش]
این محله در دورههای قدیم با توجه به اینکه نزدیک آب قنات محله کن بود، به «آبپیک» آوازه یافته بود اما سپس نام آن به شهران که نام یکی از بزرگان سرزمین ایران در دوران یزدگرد سوم بود، تغییر یافت.[۱۰]
بر پایه منابع گوناگون فارسی، شهران به عنوان نام مفرد، نام یکی از نجبای سرزمین ایران است که در دوره یزدگرد سوم نزد ماهوی بود.[۱۱][۱۲]
نشست او و شهران اَبَر پای خاست
به ماهوی گفت این دلیری چراست