چرا آب در چای ساز کدر میشود ؟
کدر شدن آب در چای ساز می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برای اطلاع از دلایل آن و جلوگیری از آن، در این مقاله از آی پی امداد به علت کدر شدن آب در چای ساز و نحوه جلوگیری از آن اشاره خواهیم کرد.
خلاصه ای از دلیل کدر شدن آب در چای ساز
دلیل کدر شدن آب چای ساز |
|
طریقه رفع کدری آب چای ساز |
|
دلیل کدری آب چای ساز چیست؟
توجه به این نکته ضروری است که ظاهر کمی کدر در چای مضر نیست و در برخی فرهنگ ها طبیعی تلقی می شود. آب چای به دلایل مختلفی ممکن است کدر شود. رایج ترین علت کدر شدن آب در چای ساز عبارتند از:
- اگر برگ های چای برای مدت طولانی خیسانده شوند، باعث کدر شدن چای خواهند شد.
- اگر آبی که برای تهیه چای استفاده می شود، خیلی داغ باشد، باعث می شود برگ های چای تانن بیشتری آزاد کنند و در نتیجه آب کدر شود.
- برگ های چای بی کیفیت پایین ممکن است حاوی گرد و غبار یا ذرات باشد که می تواند باعث کدر شدن آب شود.
- اگر آبی که برای تهیه چای استفاده می شود، سخت باشد، می تواند با برگ های چای واکنش داده و مواد معدنی تشکیل دهد که می تواند آب را کدر کند.
نحوه جلوگیری از کدری آب چای ساز
چگونه کدورت آب چای ساز را از بین ببریم؟ برای از بین بردن کدری آب در چای ساز می توانید روش های زیر را امتحان کنید:
- استفاده از آب تصفیه شده می تواند میزان ناخالصی ها و مواد معدنی موجود در آب را کاهش دهد که می تواند به کاهش کدری آب کمک کند.
- جوشاندن آب می تواند به حذف برخی از ناخالصی ها و مواد معدنی که در ایجاد کدورت نقش دارند کمک کند. قبل از استفاده از آن در چای ساز، اجازه دهید آب خنک شود.
- افزودن مقدار کمی سرکه به آب می تواند به حل شدن مواد معدنی و ناخالصی هایی که منجر به کدورت می شوند کمک کند. پس از استفاده از سرکه، چای ساز را کاملاً بشویید تا از مزه سرکه باقی مانده جلوگیری شود.
- تمیز کردن چای ساز می تواند به جلوگیری از تجمع مواد معدنی و ناخالصی هایی که می توانند باعث کدورت شوند، کمک کند. از یک رسوب گیر چای ساز یا محلول تمیز کننده ملایم استفاده کنید.
- اگر این روش ها جواب ندهند، ممکن است آب دارای رسوب بالایی باشد که حذف آن دشوار است. در این مورد، ممکن است لازم باشد از منبع آب دیگری استفاده کنید.
اوژن سرویس مرکز تخصصی تعمیرات چای ساز وقطعه کالا مرکز فروش انواع قطعات چای ساز